GEMEENTEBLADKennisgeving verlengen beslistermijn voor het wijzigen van een pluimveestal aan Grensweg 31in Siebengewald

Bekendmaking voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid in Bergen (L)

Geplaatst op Lokaalnieuwssiebengewald.nl op: 21-05-2024

  1. Bekendmakingen siebengewald
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving verlengen beslistermijn voor het wijzigen van een pluimveestal aan Grensweg 31in Siebengewald

Natuur en milieu | Organisatie en beleid Grensweg Siebengewald Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Siebengewald

De Gemeente Bergen (L) heeft voor de volgende aanvraag besloten de beslistermijn te verlengen met maximaal zes weken: Grensweg 31, 5853 EN, Siebengewald (verzonden op 28 juli 2021). De beslistermijn wordt verlengd in verband met mogelijkheden beoordeling. Door dit besluit is de nieuwe uiterste beslisdatum 11 oktober 2021.Waarom dit bericht?Voor een reguliere procedure bij een aanvraag voor een omgevingsvergunning geldt een beslistermijn van 8 weken. De mogelijkheid bestaat om deze termijn met maximaal 6 weken te verlengen wanneer de omstandigheden daar aanleiding toe geven. Met deze kennisgeving wordt aangegeven dat in de betreffende procedure hiervan gebruik wordt gemaakt.Heeft u vragen over het besluit?Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen met de Gemeente Bergen (L). Dit kan via het telefoonnummer 0485 34 83 83.

Unknown

 Lokaalnieuwssiebengewald.nl Redactie

Lokaalnieuwssiebengewald.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Siebengewald. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Siebengewald

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.