Besluit op Omgevingsvergunning (activiteit Kappen) regulier voor het kappen van 35 bomen, Vrij 11, 5853EJ Siebengewald

Bekendmaking voor overig in Bergen (L)

Geplaatst op Lokaalnieuwssiebengewald.nl op: 8-3-2024

  1. Bekendmakingen Siebengewald
  2. Besluit op Omgevingsvergunning (activiteit Kappen) regulier voor het kappen van 35 bomen, Vrij 11, 5853EJ Siebengewald

overig Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Vergunning verleend voor het kappen van 35 bomen, Vrij 11, 5853EJ Siebengewald De gemeente Bergen (L) heeft een omgevingsvergunning verleend (verzonden op 05-03-2024). Hiermee wordt toestemming gegeven voor het kappen van 35 zieke (letterzetter) fijnsparren aan Vrij 11, 5853EJ Siebengewald. Het betreft de volgende activiteit(en): het kappen van 35 zieke (letterzetter) fijnsparren, Vrij 11 in Siebengewald. Waarom dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Bergen (L) u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente Bergen (L) tot uiterlijk 6 weken nadat de vergunning is verzonden, laten weten dat u het niet eens bent met het genomen besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Uw bezwaar tegen het besluit dient schriftelijk en voorzien van een motivering te worden ingediend bij burgemeester en wethouders (Postbus 140, 5854 ZJ Bergen). Uw bezwaar kunt u ook digitaal opsturen naar: info@bergen.nl. U kunt na het maken van een afspraak, de documenten bekijken met informatie over het besluit in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. Bezoek voor de openingstijden, het maken van een afspraak en de contactgegevens de volgende website: https://www.bergen.nl/contact-en-openingstijden. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer een activiteit niet kan worden teruggedraaid en sprake is van spoed, dan kunt u de Rechtbank Limburg vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Bergen (L) een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. U kunt gelijktijdig of na het indienen van een bezwaar een voorlopige voorziening indienen bij de Rechtbank Limburg. Dit kan schriftelijk (Postbus 950, 6040 AZ Roermond). Het kan ook online via https://www.rechtspraak.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor meer informatie kunt u de Rechtbank Limburg bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 351 22 22. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Heeft u vragen over het besluit? Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen met de Gemeente Bergen (L). Dit kan via het telefoonnummer 0485 34 83 83.

Unknown

 Lokaalnieuwssiebengewald.nl Redactie

Lokaalnieuwssiebengewald.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Siebengewald. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Siebengewald

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.